Videoproductie

Het lanceren van een nieuw product, het uitleggen van iets ingewikkelds en het vinden van nieuwe, talentvolle collega’s: wat is jouw uitdaging waar je video’s voor wilt laten maken?

Van een animatie tot een commercial tot instructiefilm

Wat is jouw uitdaging?

We hebben gemerkt dat de uitdagingen van onze klanten, vaak neerkomen op:

 • Het aantrekken van nieuwe, talentvolle medewerkers
 • Het in de markt zetten van een nieuw bedrijf 
 • Het lanceren van een nieuw(e) product of dienst
 • Het uitleggen van iets ingewikkelds
 • Het vergroten van de naamsbekendheid
 • Het verhogen van de omzet

Als we weten wat jouw uitdaging is, denken we met je mee welke video’s bijdragen aan het behalen van je doel.

Een video is meestal niet het enige middel, maar een onderdeel van een groter geheel. Wij zorgen ervoor dat onze video’s van toegevoegde waarde zijn naast al jouw andere communicatiemiddelen en naadloos integreren binnen het totale communicatieconcept.

Wij hebben ervaring met alle type video’s die je maar kunt bedenken, variërend van een aftermovie tot een testimonial.

Onze werkwijze

Met de doelstellingen in het vizier begint het maken van de video’s. We hanteren de fases pre-productie, productie en postproductie. Wat hier bijzonder aan is, is dat je zelf de keuze hebt hoe betrokken je wilt zijn.

1

Pre-productie

Eén van de leukste dingen aan het maken van films, is het bedenken ervan. Voor veel klanten is het zelfs (afgezien van het resultaat) het hoogtepunt. Na de brainstorm maken we alle ideeën concreet in een scenario. Wat ook bij de pre-productie hoort: projectplan, voice-over, casting, draaiboek.

2

Productie

De productie is simpelweg het filmen. We gaan meestal met minimaal drie mensen op pad: een regisseur, camera-/geluidsman en lichtman. Met onze high-end apparatuur maken we producties van alle niveaus: van low- tot mid- tot high-end.

3

Postproductie

De post-productie is een reusachtige puzzel. Beeld, vormgeving, muziek, geluid en voice-over: het komt allemaal bij elkaar. Met hulpprogramma’s als color correction en sounddesign halen we het maximaal haalbare uit beeld en geluid.

Andere expertises

 • Het lanceren van een nieuw product, het uitleggen van iets ingewikkelds en het vinden van nieuwe, talentvolle collega’s: wat is jouw uitdaging waar je video’s voor wilt laten maken?

  Lees meer
 • Het houdt niet op bij het maken van video’s, want het succes hangt grotendeels af van hoe je je video’s verspreidt. Hier helpen we je ook mee! Door je advies te geven of het jou helemaal uit handen te nemen.

  Lees meer
 • Hoe bereik je je doelgroep wél? Hoe val je op met je video’s en maak je je klanten gek over jouw organisatie, producten en diensten? Met een videostrategie.

  Lees meer
 • Wij leren je om snel en simpel video’s te maken, voor je werk, met je mobiel.

  Lees meer

Welke videoproductie wil je laten maken?

NEEM CONTACT OP en deel je ideeën ????