livestream – kosten

Een duppie? 

Wil je voor een duppie op de 1e rang zitten? Zoek dan verder, want wij komen niet als goedkoopste uit de bus. Mogelijk wel als beste 😎

Wat kost livestreaming?

Wat kost een livestream laten uitzenden? We geven je het liefst een kant-en-klare prijs. Maar… Zo makkelijk is het niet!

Toch willen we je een gevoel geven bij de kosten.

Daarom is het goed om te weten dat een livestream bij Redtail Studios mogelijk is vanaf € 850. Voor deze prijs komen we een uurtje livestreamen.

In 80% van de gevallen verlangt de situatie om meer. Daarom is het ook goed om te weten dat de meeste livestreams van de afgelopen 12 maanden een prijs hadden tussen de € 2.000 en 3.500. Met een uitschieter boven de € 10.000, aangezien het om een groot online evenement ging. Hiervoor hebben we allerlei interactieve tools gebruikt en een Hilversum waardige studio ingericht.

Welke 4 factoren hebben de meeste invloed op de prijs van een livestream?

Wat de definitieve prijs wordt, is voornamelijk afhankelijk van de volgende 4 factoren.

1. Locatie van de livestream
Het is het goedkoopst om te livestreamen vanuit onze livestream studio in Zwolle. Het is onze eigen studio, met alle apparatuur binnen handbereik. Hierdoor kunnen we vliegensvlug werken.

Wil je livestreamen bij jou op locatie? Slim! Want herkenbaar met alle branding op de achtergrond.

Wil je liever uitzenden vanaf een externe locatie? Bijvoorbeeld een theater? Ook dat kan! Houd er wel rekening mee dat je hiervoor huur betaalt. Dat maakt deze optie tot de duurste van de drie.

2. Lengte van het evenement
Deze is logisch: hoe langer je evenement duurt, hoe langer wij aan het uitzenden zijn. Dus hoe hoger de prijs.

3. Aantal presentatoren / tafelgasten
Als je 1 presentator hebt, dan filmen we meestal met minimaal 2 camera’s. Als je meerdere presentatoren of tafelgasten hebt, dan is het noodzakelijk om met meerdere camera’s te werken. Die camera’s moeten (uiteraard) bediend worden. Dus hoe meer presentatoren/tafelgasten, hoe meer camera’s, hoe hoger het prijskaartje.

4. Productie van videocontent
Bij Redtail Studios staat een team van ervaren videomakers en -marketeers voor je klaar die alle benodigde content voor jouw livestream maakt. Een klus die we met grote broer Fideo oppakken. Denk aan het maken van een leader (opening), bumpers (overgangen), video’sanimaties, vormgeving en muziek. Is alle content al klaar? Top! Dan starten wij het voor je in tijdens de livestream.

Livestreamen voor een vaste prijs

We weten nu nog niet wie je bent en wat je wilt bereiken. Weten we dat wel, dan denken we met je mee en krijg je een voorstel met een vaste prijs. Zo weet je precies wat de livestream kost, tot op de cent nauwkeurig. Als je manager of collega vraagt: ‘Wat gaat een livestream kosten bij Redtail?’ Dan kun je daar concreet antwoord op geven 😊

VRAAG EEN OFFERTE AAN

DEEL JE UITDAGING en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat